Gandeste-te la cei dragi

La parinti, la un bunic sau la bunica. Cum arata cand sunt fericiti? Cum ar fi daca ar exista un mod prin care ai fi acolo pentru ei cand au nevoie si i-ai ajuta sa isi rezolve problemele de zi cu zi. Cum ar fi sa stii ca fac parte dintr-o comunitate in care se simt importanti si ca pot, in sfarsit, sa duca o viata linistita si fara griji? Fericirea este un lucru pretios, nu-i asa?

Bunicii si parintii nostri pot fi la fel de pozitivi
si optimisti cum au fost la 20 sau 30 de ani.

Au nevoie doar de putin suport din partea noastra.

Poate nu ii putem rasplati pentru timpul pe care ni l-au acordat sau pentru rabdarea cu care ne-au crescut. Dar putem sa le returnam dragostea noastra neconditionata. Dar nu numai.

Cum timp nu avem niciodata suficient, iar rabdarea este in mare masura acaparata de copii, de serviciu si de viata agitata pe care o ducem, mai avem putina energie pentru a avea grija si de cei care ne-au crescut. Si totusi, exista o varianta de a le oferi ceva mai mult:

… o viata sociala care sa le readuca acea agilitate din priviri pe care o stii de cand erai mic

… o mana de ajutor atunci cand fortele lor proprii nu pot face fata treburilor de zi cu zi

… siguranta ca pot apela la cineva de incredere in orice situatie, chiar si cand tu nu poti fi prezent.

Ii putem face Bunici Fericiti, impreuna.

BuniciFericiti ofera o multitudine de servicii pentru nepotii si copii care vor sa isi ajute parintii sau bunicii aflati in etate si care au nevoie de putin suport si ajutor.

Scopul nostru principal este acelasi ca al tau: sa facem oamenii dragi sa se simta iubiti, in siguranta si sa facem sentimentul de singuratate sa dispara pentru totdeauna.

Prin Bunici Feritici, un proiect nou care porneste din suflet, dorim sa iti dam sansa sa ai grija de ai tai
asa cum iti doresti sa o faci.

Am gasit o metoda prin care acest lucru sa iti fie simplu,
la indemana si sa poti incepe chiar de azi daca doresti asta.

Te invit sa citesti mai multe despre ideea noastra si serviciile oferite pe acest site
si sa ma contactezi cu orice intrebare, propunere de colaborare sau idee ai avea.

Haide sa le oferim o viata mai buna.

 • Pachet LILIAC

  Pachet LILIAC 225 EURO +TVA
  Menaj 1 vizita 3h/luna
  Cumparaturi casnice 1/luna
  Intalniri si workshop de grup (inclusiv catering si materiale) 2/luna
  Mentenanta locuinta 1 vizita 3h/luna
  Insotire in diverse locatii 1 insotire max.3h/luna
  Masaj medical 1h/luna
  Club lectura
  Plati diverse
  Reminder medicatie si programari diverse
  Organizare petrecere zi de nastere
  Alte surprize
  Mini-excursii (toate costurile incluse)
  Psihoterapie
  Cosmetica/Coafor
  Bratara Buton Panica

  COMANDA

 • Pachet MAGNOLIA

  Pachet MAGNOLIA 335 EURO +TVA
  Menaj 2 vizite x 3h/luna
  Cumparaturi casnice 2/luna
  Intalniri si workshop de grup (inclusiv catering si materiale) 2/luna
  Mentenanta locuinta 1 vizita 3h/luna + 1 interventie
  Insotire in diverse locatii 2 insotiri x max.3h/luna
  Masaj medical 2h/luna
  Club lectura
  Plati diverse
  Reminder medicatie si programari diverse
  Organizare petrecere zi de nastere
  Alte surprize
  Mini-excursii (toate costurile incluse) 1/an
  Psihoterapie
  Cosmetica/Coafor
  Bratara Buton Panica

  COMANDA

 • Pachet TAMARIX

  Pachet TAMARIX 445 EURO +TVA
  Menaj 3 vizite x 3h/luna
  Cumparaturi casnice 3/luna
  Intalniri si workshop de grup (inclusiv catering si materiale) 2/luna
  Mentenanta locuinta 1 vizita 3h/luna + 2 interventie
  Insotire in diverse locatii 3 insotiri x max.3h/luna
  Masaj medical 3h/luna
  Club lectura
  Plati diverse
  Reminder medicatie si programari diverse
  Organizare petrecere zi de nastere
  Alte surprize
  Mini-excursii (toate costurile incluse) 2/an
  Psihoterapie 1 sedinta
  Cosmetica/Coafor 1 sedinta
  Bratara Buton Panica

  COMANDA

Perioada inscriere: 01 mai 2014 - 31 mai 2014, locuri limitate, disponibile doar in Bucuresti.
Pentru al doilea partener de cuplu, 50% REDUCERE!


Aveti nevoie de mai multe detalii?

Pentru orice detalii sau solicitarea unui pachet personalizat, contactati-ne prin una din metodele de mai jos:

 office@bunicifericiti.ro
     

EMAIL SUPORT

SUBSCRIE PENTRU NEWSLETTER

Subscriind pentru newsletter, veti primi intotdeuna informatii noi legate de serviciile noastre sau oferte actualizate.

Datele dumneavoastra vor ramane private si veti primi informatii doar de la noi.
  Cerere de inregistrare pentru
PACHETUL LILIAC

Datele Tale

Date Bunic(a) Fericit(a)

Va rugam sa cititi termeni si conditii inainte de a trimite cererea. Daca sunteti familiarizati cu termenii si conditiile noastre, puteti continua apasand butonul TRIMITE CEREREA.

×
  Cerere de inregistrare pentru
PACHETUL MAGNOLIA

Datele Tale

Date Bunic(a) Fericit(a)

Va rugam sa cititi termeni si conditii inainte de a trimite cererea. Daca sunteti familiarizati cu termenii si conditiile noastre, puteti continua apasand butonul TRIMITE CEREREA.

×
  Cerere de inregistrare pentru
PACHETUL TAMARIX

Datele Tale

Date Bunic(a) Fericit(a)

Va rugam sa cititi termeni si conditii inainte de a trimite cererea. Daca sunteti familiarizati cu termenii si conditiile noastre, puteti continua apasand butonul TRIMITE CEREREA.

×
  Termeni si conditii

Comanda dvs. pentru unul dintre pachetele noastre presupune ca ati inteles si acceptat urmatorii termeni si conditii, care vor fi incluse intr-un contract de prestari servicii ce va sta la baza emiterii facturii fiscale. Contractele se vor transmite dupa finalizarea perioadei de inscriere.

Serviciile de menaj- sunt oferite in limita a 3 ore/vizita si includ activitati de curatenie locuinta, spalat rufe, calcat, ducerea gunoiului . Materialele de curatenie nu sunt incluse in pachet dar pot fi achizionate de catre noi, ramanand la domiciliul clientului.

Daca sunt necesare servicii suplimentare celor 3 ore incluse in pachet acestea se pot discuta separat, in functie de complexitate si, in cazul in care echipa noastra nu este disponibila, putem identifica un alt furnizor asigurandu-ne ca oferta acestuia este competitiva.

Cumparaturi casnice se fac pe baza listelor si indicatiilor clientului, urmand ca acesta sa plateasca contravaloarea lor in momentul livrarii, pe baza documentelor primite sau pot fi refacturate la sfarsitul fiecarei luni.

Intalniri si workshop de grup (inclusiv catering si materiale) - in functie de structura grupei, preferintele, hobby-urile si afinitatile acestora se organizeaza intalniri si workshopuri tematice pliate pe caracteristicile lor, intr-o locatie din timp stabilita . De regula, sunt intalniri de 2-3 ore si pot fi ,de exemplu: workshop alimentatie sanatoasa si gatit, iesire la teatru in grup, minicurs pictura, gimnastica si picnic in aer liber, realizare cadouri craciun pentru un orfelinat, grup de colinde, dupa amiaza de dans si voie buna, etc) Cateringul intalnirilor si materialele necesare sunt incluse.

Mentenanta locuinta – presupune vizita lunara a unui mester care realizeaza o verificare de rutina a intregii locuinte : instalatii, usi, ferestre, aparate casnice si efectueaza mici reparatii in limita celor 3 ore gen schimbare becuri, suruburi, furtune,etc . Pachetele care au inclusa si o interventie sau doua presupun ca pe langa aceasta verificare lunara, o reparatie sau doua mai complexe pot fi realizate de un mester specializat. Interventia este limitata la 3 ore si orice materiale necesare sunt suportate de client. Daca sunt necesare servicii suplimentare celor 3 ore /interventie acestea se pot discuta separat, in functie de complexitate si, in cazul in care echipa noastra nu este disponibila, putem identifica un alt furnizor asigurandu-ne ca oferta acestuia este competitive.

Insotire in diverse locatii – o vizita la doctor, avocat, dentist, teatru , concert poate necesita un insotitor . Timpul maxim pentru o insotire este de 3 ore, orice suplimentare putand fi discutata separate. De asemenea, acolo unde este cazaul, costul biletelor de acces pentru insotitor sunt suporatate de client.

Masaj medical – se realizeaza la domiciliu de catre un masseur profesionist, in functie de necesitatile medicale ale clientului sau doar pentru relaxare.

Club lectura – in functie de structura grupului, lunar se va propune o carte, care va fi furnizata gratuit clientilor si se va discuta in grup la o limonada cu miere.

Plati diverse – pe baza facturilor de telefon, energie, intretinere locuinta, etc sau orice alta plata/incasare in numele clientului. Putem verifica documentele, indosaria si oferi un mic centralizator atat pentru acestea cat si pentru celelalte cheltuieli, pentru a putea fi urmarite mai usor. De asemenea, in cazul in care acestea nu ajung la timp, putem face demersuri pentru a le obtine.

Reminder medicatie si programari diverse – ne ocupam de orice tip de programare: la doctor, la avocat, rezervarea unor bilete la teatru sau orice alta rezervare/programare si reamintim clientului cu o zi inainte si cu 2 ore inainte de programare telefonic sau prin sms, la alegere. De asemenea, pe baza planului de medicatie, notificam clientul cu 15 minute inainte de ora la care ar trebui sa ia medicamentele.

Organizare petrecere zi de nastere – ne ocupam de tot ce inseamna pregatirea locatiei, meniului, transmiterea invitatiilor,primire invitatilor, angajarea unor artisti sau orice alta specificiatie primim de la client. Costurile sunt suportate in intregime de client, doar serviciile noastre sunt incluse in pachet.

Alte surprize – depind de structura grupului si tipologia persoanei, dar ne face mare placere sa fim atenti la nevoile clientilor nostri si suntem neobositi in a gasi metode de a le aduce un zambet si a le face viata mai frumoasa.

Mini-excursii (toate costurile incluse) – sunt excursii de maxim 2 zile, de regula iesiri in natura impreuna cu grupa de la Bunici Fericiti dar putem inregistra contra cost si alti prieteni ai clientilor nostri. Sunt organizate in urma consultatiei cu clientii nostri.Cazarea,masa si transportul sunt incluse in prêt.

Psihoterapie – sedinta se poate desfasura la domiciliu sau la biroul psihologului, la alegere si dureaza 1 ora. Coafor/Cosmetica- sedinta se poate desfasura la domiciliu sau la salon, la alegere.

Bratara Buton Panica - O bratara prevazuta cu un buton pe care clientul il poate apasa in caz de situatii neprevazute, conectat la un call center nonstop de unde se va transmite urgent un echipaj medical sau de securitate,in functie de caz si in acelasi timp se va anunta si familia.

Pentru usurarea operatiunilor, puteti opta ca orice servicii suplimentare, materiale, cumparaturi, etc sa fie platite de catre noi, urmand sa vi le refacturam fara alte comisioane suplimentare la sfarsitul fiecarei luni, prezentandu-va extrase din toate documentele justificative.
Pretul pachetelor afisat este lunar si se va achita in avans, pana pe data de 5 ale lunii. Pretul se poate plati in avans si pe mai multe luni. Pentru al doilea partener al unui cuplu, pachetele sunt reduse cu 50%.

×

Go up